doktor&hesapci

TGRT-FM de Cuma günleri saat 20.00 civarlarında yayına giren programın paralelinde fikir alışverişi için yapılmış bir blog dur. Yorumlarınızı bırakmakta nazlanmayın.

Wednesday, January 10, 2007

AÇIKLAMA

Bu sütunda hack lendiği açıklanan mail adresinin şifresi kıran kişi tarafından bana düzgün bir yazı eşliğinde iade edilmiştir. Bu işin uzatılmadığına ve vicdani-insani eğilimlerin baskın çıktığına memnunum. Üzüldüğüm tek şey olayın merkezindeki kişinin değil dışarıdan müdahale eden kişilerin kinlerinin varlığını görmektir. Allah islah ede. Özellikle zekası ve iyi niyetini çok yakinen bildiğim Mazhar'a söz söylenmesine üzüldüm.

Her şeye rağmen eski adres kullanılmayacaktır ve o adresten bütün dostlara bir mail yollanarak yeni adresi listelerine eklemeleri istenmiştir. Tekraren yeni adresimizin hesapci.doktor@hotmail.com olduğunu bildiririm.

Krizin yönetilmesinde desteği olanlara da ayrıca teşekkürler.

Doktor

2 Comments:

At 4:15 AM, Anonymous Anonymous said...

Bu kimlerin eline geçtiği malum olan ti-ci-ar-ti efem de yayin yapan doktorla uğraşacağina kanalin kendini bombala abadan her türlü teknik destekte bizden ,ayrıca o kanalda yayın yapan şahsiyetli muhafazakar tüm personelde istifa etmeli etmezlerse zaten teker teker kovulacak ve programları kaldırılacaktır, ihlastan bahsederek yola çıkanların milleti nasıl sömürerek en sonunda kimlere satış yaptığını türkiyem gördü yazıklar olsun "CYBERATTACT"

 
At 10:08 AM, Anonymous Anonymous said...

uppss..

cyberattact yavaş.. program başladı sessizzz..

dinlerdinler.

 

Post a Comment

<< Home

Mesothelioma Asbestos, Mesothelioma Cancer, Malignant Mesothelioma, Mesothelioma Attorney.
Mesothelioma