doktor&hesapci

TGRT-FM de Cuma günleri saat 20.00 civarlarında yayına giren programın paralelinde fikir alışverişi için yapılmış bir blog dur. Yorumlarınızı bırakmakta nazlanmayın.

Sunday, November 12, 2006

3 kasım-10 kasım 2006..kısa kısa

Memnundum programın gidişinden. Dinleyicilerin ve katılımcıların bolluğundan. Havamız da iyiydi. Hani olsa bir saat daha giderdi. Ara başlıklara geçelim.

Kafa karışık:
insanımızın kafası gerçekten karışık. Ya da derin dondurucunda uzun süre kalmış gibi katılaşmış. Avrupa birliği ya da komşularımızla ilişkileri bir dereceye anlarım da Ecevit konusunda bile doğruyu seçememe durumu belirgin.

Ecevit:
Her insanın neticede gideceği yere gitti. Sağcıydı, demokrat taklidiydi, şairdi. Asla devlet adamı ya da usta siyasetçi olamadı. Kısmet bu ya iktidar dönemlerinde hep yokluklar vardı. Böyle hatırlanacak. Tagore çevirilerinden de bahsedilir zaman zaman.

Kalın sağlıkla

2 Comments:

At 2:01 PM, Anonymous Anonymous said...

GEÇEN HAFTA
Geçen haftanın iki süpriz misafiri vardı.İlki "İstanbul ticaret odası, asılsız Ermeni iddaları ile mücadele masası şefiydi" Çok makul ve akla uygun şeyler söyledi. Memlekette yüce duygularla düşünen insanların varlığını göstererek bizleride en az doktor kadar sevindirdi. Fakat biriminin adı enteresan geldi bana.
İkincisi yoldan arayan Kürt vatandaştı bir cümlesi tekrara değer, şu yeryüzünde benim Türk kardeşlerim kadar rahat anlaşabildiğim başka bir millet yok. Bu kadar...
BU HAFTA
Kafalar dolmuş gündem takip etmekten şişmiştik Ecevit yetişti imdada Ezbere bildiğin bir filmi izlemenin rehaveti gibi rahat aheste, kafa yormak yok, girift meseleler yok... sağolasın Ecevit bu iyiliğini unutmayacağız. Birde Engin Ardıç'ın, Beyin ölümüne dair makalesini.
NİLGÜN'e
Makul bir teklif Nilgün bacı, Böyle bir organizasyonu doktorun da destekleyeceğini zannediyorum. Ama; mevcut dostlarımın hukukunu yerine getirmekte bile zorluk çektiğim bu zamanda yeni dostlar edinmek şahsen benim yapabileceğim iş değil. Selam ve muhabbetlerimle
DİNLEYİCİ MAZHAR

 
At 5:46 AM, Anonymous Anonymous said...

Sevgili mazhar,
benimkisi ince bir latifeydi sadece.Fazla dert edinmişsin.Dikkat çekmek istediğim husus;doktor ve hesapçıya hepimizin duyduğu gönül bağıydı.Anafikir bu muhabbeti dile getirmekti.Lakin gün olur da,devran dönerse, seve seve..NİLGÜN

 

Post a Comment

<< Home

Mesothelioma Asbestos, Mesothelioma Cancer, Malignant Mesothelioma, Mesothelioma Attorney.
Mesothelioma