doktor&hesapci

TGRT-FM de Cuma günleri saat 20.00 civarlarında yayına giren programın paralelinde fikir alışverişi için yapılmış bir blog dur. Yorumlarınızı bırakmakta nazlanmayın.

Monday, June 12, 2006

9 Haziran 2006. Bir cumhurbaşkanım olsun

Şenol Günday:
Programın senede bir gün katılan konuğu olarak bize çok değerli bilgiler verdi. Özellikle plakçılar çarşısı muhabbetinde ve Amerikan düşüncesi üzerine konuşmalarda çok iyiydi.
Geldiği ve bize katıldığı için gayet memnunuz.

Bir cumhurbaşkanım olsun:
Az daha yapılı olsun. En az bir sporu iyi yaptığını bilelim. Yüzü gülsün de kırmızı ışıkta isterse vızz diye geçsin. İcraata mani olmaya niyetlenmesin. Yumuşak görünümü olsun.Karısı insanlara öğrencilere bakan ilkokul öğretmeni gibi bakmasın. Yüzü gülsün. Gazetelere yaptığı espriler geçsin. Yakasını açıp kravatını gevşettiği bir resmini, yüzerken kulaç attığı bir anını, karpuz keserken bir enstantanesini bilelim. Cumhurbaşkanım tıpkı bizim gibi diyelim. Günün birinde bir konuşma yaparken önündeki kağıda hiç bakmasın. Hatalı konuşsun, özür dileyip devam etsin. Sevindiğini, üzüldüğünü,kızdığını yüz ifadesinden hissedelim. Biz sıradan insanların arasında da yeri olduğunu anlayalım. Evimize gelse elimiz ayağımız dolanmayacak bir cumhurbaşkanımız olsun. Terleyen, üşüyen, acıkan birisi olsun. Ayakyoluna gitmek için izin istesin. Elini yıkayınca havlu uzatalım.. Teşekkür etsin. Cumhurbaşkanım çok bir vatandaş olsun. Mümkünse ellibir oynamayı, okeyde balya çalmayı, rober briçini bilsin. Yüzü gülsün. Karısının da yüzü gülsün. Hatta yüzünde hinoğluhin bir gülüş de gelip geçsin zaman zaman. Fırlamaymış ergenliğinde diye düşündürsün. Gönlümüz onu sevsin.

Yaz günleri yaklaşıyor.. Niyetim yaz boyunca da her hafta gündemle ilgili bir yazı yazmaktır.. Olur olmaz bilemem..
Sağlam kalın

Doktor

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Mesothelioma Asbestos, Mesothelioma Cancer, Malignant Mesothelioma, Mesothelioma Attorney.
Mesothelioma