doktor&hesapci

TGRT-FM de Cuma günleri saat 20.00 civarlarında yayına giren programın paralelinde fikir alışverişi için yapılmış bir blog dur. Yorumlarınızı bırakmakta nazlanmayın.

Saturday, April 15, 2006

14 nisan 2006--laz bakkal beni öldürdü

Programa Laz bakkalla çıkmanın komplikasyonları anlatılmakla bitmez. Fren yok, lastikler kabak. Kaymadan, savrulmadan yol almak ne mümkün. Adam önce cumhurbaşkanına taktı. Lan oğlum sus desem de bildiğini okudu.. Haydi konu değiştirelim dedik. Tırnaklarımızı tüccar profesör Mehmet Öz e geçirmeye çalışalım. O konuda da argo kullanıp beni mahvetti. Reklam arasında boğazına sarıldım. Morarana kadar sıktım. Daha sonra yanliz kalmamak icin öldürmekten vazgeçip parmaklarımı gevşettim. Çift sarı kart cezası ile bir müddet sahalardan uzakta kalacak.

Nelerden bahsettik:
Cumhurbaşkanının açıklamasının borsayı etkilememesinin sağlıklı işaret olduğunu ve bürokrasiyi temsilen yapılan bu açıklamaların fazla da yankı uyandıramayacağını anlattık.

Barbie operasyonunda yakalanan kadınların teşhir edilmesinin insan haklarına aykırı olduğundan da bahsettik. Fuhşu yapan birden fazla kişi ise neden bir taraf afişe edilsin de diğer taraf korunsun? şeklinde sorguladık.

Ortadoğuda ABD varlığının petrolü kontrol amaçlı olmaktan çok dünya düzenindeki yeni dengeleri oluşturma amaçlı olduğunu anlattık. AB nin belirleyici olmaktan çok uzak olduğundan bahsettik. Bu operasyonda da İran Lideri Ahmedinecad'ın operasyonu yapanlar adına çok faydalı olduğu kanaatini belirttik.

Bir hafta önceden sarı kartlık konuşmalarımız olduğundan vatan millet mevzularına girmedik. Nadasladık. Ceza sahasına yapılan ortalara vole vurmak için az daha bekleyelim dedik. Vatana millete hizmet aşkımız berdevam lakin hepsini tek haftada yapmak da kolay değil doğrusu.
doktor

0 Comments:

Post a Comment

<< Home

Mesothelioma Asbestos, Mesothelioma Cancer, Malignant Mesothelioma, Mesothelioma Attorney.
Mesothelioma