doktor&hesapci

TGRT-FM de Cuma günleri saat 20.00 civarlarında yayına giren programın paralelinde fikir alışverişi için yapılmış bir blog dur. Yorumlarınızı bırakmakta nazlanmayın.

Sunday, June 04, 2006

2 Haziran 2006. Uzaklarda aramam

Keyfimizin yerinde olduğu bir akşamdı.
Bazı günler olur; hiç birşeyi değiştiremeyeceğinize kani olursunuz da üzerinize bir gevşeklik gelir.. İşte onlardan birisi. Sınav öncelerinde gayretinizin neticeyi iyileştirmeyeceğine inandığınız vakitler gibi. Tel tel dökülen bir Ankara bürokrasisinin neresinden bahsedip neye dikkat çekeceksin? En güzeli içinden "beter olun" deyip, dilinle "kavga büyük" demek. Tabii ki mikrofonda böyle demedik. Başlıklarla ilgilenmeyin, küçük haberlerin peşine düşün, ipuçlarını ayrıntıda arayın dedik.. İyi ettik..

Müdavimlerimiz ciğerci Cengizhan bey ve Şükrü bey ile güzel muhabbetler yaptık. Akşam ezanının hangi makamda okunduğunu tartıştık ve Şükrü bey "ben hüzzam dedim " dese de ben inan olsun duymadım.. Cevabı kendim verdim.

Gezme tozma zamanlari yaklaşıyor.. Temmuz ve Ağustos aylarında radyocu izni yapmak derdindeyiz..Eylülde geliriz.. Gelemeyiz.. Allah bilir..

Ve tabii programın en vurucu olan kısmı son 4 dakikasıydı. "Hıçkırık sesli kadın" Esengül'den Uzaklarda aramam, çünkü sen içimdesin, taht kurmuşsun kalbime, en güzel yerindesin... diye devam eden şarkısını dinledik.. Yok yarım falan değil, tamamını.. Ve bu memlekette Esengül'ün nasıl öldüğünü/öldürüldüğünü anlayamadık, gerisini boşverin dedik..Lockheed skandalı falan aydınlanmaz, geçin bunları..

Kapattık..
Sağ ve sağlam kalın.. Bisiklete biniyorsanız kask ve eldiven olmadan asla yola çıkmayın..
doktor

1 Comments:

At 7:01 AM, Anonymous Anonymous said...

Milletin ciğeri yerine, dana ciğeri üzerinden muhabbet etmek pek de fena gitmedi, ama şeytan işte boş durmuyor ki, msn den kaşıyalım dedik . Hiç oralı bile olmadı doktor. Anadol tarikatına olan ilgisinide bu gaz almama eğilimiyle izah ettim kendimce. Sonra eski bir programda doktoru arayıp epey saydırdıktan sonra nutuk oku koçum diyen avukat geldi aklıma ...avukat-çete-liste... Yok gibi olduk. Oskarlık bir program dı vesselam.
Genel akışta doktorun jargonu hesapçının manivelası, ağır bir entellektüel dil taarruzu altında gıkımızı çıkartamadık. japonyadan arayan dinleyicinin söyledikleri ibreti alem için dinlemeğe değerdi. Hesapçının zat-ı kemalatıda cabası. Saygılarımla
DİNLEYİCİ MAZHAR

 

Post a Comment

<< Home

Mesothelioma Asbestos, Mesothelioma Cancer, Malignant Mesothelioma, Mesothelioma Attorney.
Mesothelioma