doktor&hesapci

TGRT-FM de Cuma günleri saat 20.00 civarlarında yayına giren programın paralelinde fikir alışverişi için yapılmış bir blog dur. Yorumlarınızı bırakmakta nazlanmayın.

Sunday, June 25, 2006

16 Haziran 2006/23 Haziran 2006 iki bölüm birarada

Tembelik zor zenaat:

Üzerimde bir "bana dokunmayan yılan bin yaşasın" hali var ki anlatılması müşkül. Koskocaman bir hafta geçip de her sabah "bugün mutlaka blog yazısı yazacağım" diye kalkıp, akşamına "yarın yazarım" diyerek yatmak bunun açık alameti. Şimdi de ellerim iki harf basıp bir defa backspace gidiyor.

İki haftanın özetini geçelim.. Memleketimde ne olursa olsun eğlenceli şeyler eksik olmamakta. Süleyman Demirel, Mes'ud Yılmaz, Sinan Aygün gibi nadide şahsiyetlerin biraraya gelmesi ve bir milliyetçi cephe oluşturmaları ihtimali gönül telimi titretti. Eh, AKP nin bir dönem daha iktidarı garantilendi gibi.

Futbol ile yatıp kalktığımdan olsa gerek siyasete kafamın basmadığı bir dönem.. İlle de Ecuador ve de Gana Taraftarıyım. Hangisi yarı finale çıkarsa çıksın çok mutlu olacağım. Final olursa tadından yenmez.

Bir dizi palavra:

Tamamen şahsımın ürünüdür.. Tutarsa itibar getirir.. Tutmazsa doktorun palavraları arasında yerini alır. No risk yani..
1. Dolar 1800 den geri döner. 1650 lerde yataya geçer.
2. Merkez bankası başkanı gider.
3. Yaşar Büyükanıt bir şeklide Genkurbşk olamaz.
4. Yeni bir sağ parti kurulur.
6. Yıl sonu gelmeden şok seçim olur.
7. Muayenehaneye gelen hasta sayısı artar.. (bu tamamen kendime iyi dilek şeklindedir.. Öngörülerin arasına özellikle koydum.. Reklam mahiyetinde..)

Sabahki bisiklet turumda aklıma gelenler bunlar. Parkurum : Yakuplu, Beylikdüzü Migros, Beykent, Büyükçekmece, Albatros, Kavaklı, Liman, Yakuplu şeklindeydi. 28 km 2 saat 5 dakikada bitirildi. Güzel bir ortalama mutlandırdı şahsımı. Tavsiye olunur. İlle de Kask eldiven olmadan binilmemesi de inatla belirttiklerimdendir.

Sağlam ve güzel kalın.
Doktor

3 Comments:

At 1:19 PM, Anonymous Anonymous said...

Bende bir tatsızlık var ki sormayın gitsin , neredeyse üç haftadır doktor muhabbetinden hiç tat alamıyorum. Dinlemiş olmak için dinliyorum ya, sanki onlarda program olsun diye program yapıyolar. Bir ara düşündüm doktorun tatile ihtiyacı var radyo yönetimine seslenip abi uzatmayın bu işi okullar kapanınca doktoru salıverin, gönlünce takılsın, bi daha okullar açılınca tutarsınız demeyi ama bende ki bu tatsızlık kesti önümü, belki hala aşkla şevkle! geliyodurlar stüdyoya belli mi olur,hem yakışık almaz dedim, vazgeçtim. Ümitsizim ama bu hafta da dinleyeceğim. SELAMLAR
DİNLEYİCİ MAZHAR

 
At 5:15 AM, Anonymous Anonymous said...

Mazhar bey; Bu hafta ki son program kesinlikle çok güzel olacağa benzer.
Kaçırmayın derim. :)

Selametle..

Zehra Öztürk

 
At 8:37 AM, Blogger doktor yagci said...

Mazhar tümüyle haklıdır. Doktor beyanen de durumu açıklamıştır. Olanca gayretine rağmen yeterince cevaplayamadığım ve fakat hesapçı ile de "çok dikkatli izleyici" diyerek hakkında konuştuğumuz kişidir mazhar. Zehra bir Mazhar iki yerleri çok ayrıdır. Biline.
Doktor

 

Post a Comment

<< Home

Mesothelioma Asbestos, Mesothelioma Cancer, Malignant Mesothelioma, Mesothelioma Attorney.
Mesothelioma