doktor&hesapci

TGRT-FM de Cuma günleri saat 20.00 civarlarında yayına giren programın paralelinde fikir alışverişi için yapılmış bir blog dur. Yorumlarınızı bırakmakta nazlanmayın.

Sunday, September 17, 2006

15 Eylül 2006..Memleket olay istiyor lakin..

Senelerdir söylemeye çalıştığım birşey var, amiyane tabirle söylendiğinde daha hoş duruyor. "Gelgele gelmeyin!" Kısaca "birileri sizi bağırtmak istiyorsa bağrmayın. Aşırı tepki gözterirseniz siz kendi istediklerinizi söylemiş olmazsınız, sadece onların istediklerini yapmış olursunuz" şeklinde özetleyebiliriz. Şimdilerde Papa nın demeci üzerine provoke olan insanlara da bunu söylemeli.Aman tepkinizi göstermeden önce iyive düşünün.

Papa nın çok önemli bir şahsiyet olduğunu düşünmekle birlikte, papalığın bir holding ya da kartel gibi idare edildiğini düşünüyorum. Yönetim kurulu başkanları malum, zaman zaman finans müdürlerinin gerisinde kalabiliyorlar. Sözler CEO nun ağzından çıksa da ona söyleten başkası olabiliyor. hadiseye kızmadan önce mutlaka bunu düşünmeli.

Unutmayın "gelgele gelen sadece saflardır", dinini ve milliyetini savunuyorum zannedip de memleketine zarar verenlerden olmayın..

Pardon Hasan Amca
doktor

3 Comments:

At 7:32 AM, Anonymous Anonymous said...

Ben yollarda olduğum için msn mi açıp bu keyifli programa katılamadım, diyecek bir kaç sözüm vardı onlarıda şimdi söyleyeceğim. Papa olayına doktorun koyduğu teşhis mükemmel. ilave edecek bir şey yok. bu gibi durumlarda ben de dostlarıma itli kervanlı o müthiş Türk atasözünü rehber edinmelerini tavsiye ederim. Diyalogculara seslenen dinleyicinin dediği gibi alın size diyalog! demekten de kendimi alamıyorum. Ayriyeten mal protestocularının bu sefer ne yapacağını da merak etmiyor değilim zira Vatikan'ın papadan başka malı yok. sahi ne alacaz ne almıyacaz şimdi...
Hesapçı çok yoruluyor anlaşılan, doktora asker eşlerinin sosyal yaşantıları ile ilgili sorduğu soruyu aynı formatta ve aynı meraklı duygularla geçen yayın döneminde de sormuştu.Doktorun verdiği cevaptan pek bişeyin değişmediği anlaşıldığı gibi arada bir game over yapan hesapçının iyi bir tatil dönemi geçiremediği, çok yoğun çalıştığı, bedeni stüdyoda olsada aklının hesap kitapta kaldığı da anlaşılıyor.
Hasan amucamız, hiç şüphesiz devrinin entellektüellerinden di.Şimdilerde biraz zorlandığı aşikar,
Yetkililere seslenen hanım dinleyici, ... abi bilmiyorum ama onlar olmasa heyecan olmuyor. Hep akil admlarla tadı çıkmıyor bu işin. Selam ve hürmetler
Dinleyici Mazhar

 
At 9:25 AM, Anonymous Anonymous said...

17.09.2006
8 eylül de Dikili de olmam hasebi ile,programı net üzerinden arızalı olarak ta olsa dinleyebildiğim,her dinlediğimde de terapi gibi gelen dost sesini duymak yine de çok hoştu..Malum ege bölgemizde bizim
radyoları dinlemek pek mümkün değil.
Vekillik:
Doktor ısrarla CHP den aday olmak istiyor.. Lakin!
CHP den aday olursa benden 1 mm oy alamaz biline :)
Ha başka uygun bir partiden aday olursa da propaganda zamanında en ön saflarda yerimi alır,doktorumuz
için canla başla çalışırım. (siyasi propagandaların içinde aktif olarak bulunmaktan hiç hoşlanmasam bile.)
Ama! Her ne kadar olaya espri açısından baksakta,bizim doktorumuza canlı ve renkli üslubu ile vekillik oldukça yakışır.
Ve gerçek anlamda vekilliğin hakkını da verir..
Acar vekilimizin şimdiden yolu açık olsun.
Mazhar beyin hesapçı ile olan düşüncesine katılmıyorum.
Hesapçının alternatifi biraz zor bulunur..
Bu arada hesapçının cumartesi yazılarının da tiryakisi oldum.
Kalemi ve yüreğine sağlık..
Selam ve daim sevgiler..

 
At 9:28 AM, Anonymous Anonymous said...

yukarıdaki isimsiz olarak bulunan yazı bana ait
Zehra..

 

Post a Comment

<< Home

Mesothelioma Asbestos, Mesothelioma Cancer, Malignant Mesothelioma, Mesothelioma Attorney.
Mesothelioma